Umbraco 4.7 and recent ImageGen require a change

first post: gmaggini wrote: Hello, today I managed to configure Designit Gallery Package on my ...

URLScan blocks periods within folder names

first post: LeaUK wrote: Hi AllIf you're having trouble running this, the problem I had was ...

Can we get a working demo?

first post: Drakhul wrote: Can't sell this to my client without a working demo guys...From thi...

How does it work

first post: verakso wrote: Obviously I can'r get it to work properly.Is the the code:<umbraco:...

latest post: tcfoskey wrote: Ok, I got it to work, so I know what the problem is. That bad news...

Re: Error message when Gallery is placed on the same page as a Google Map. [umbga

first post: raly76 wrote: I am out of the office and will be back again on Monday 03 January ...

Error message when Gallery is placed on the same page as a Google Map.

first post: wildlife wrote: Hello,I've gotten help here before with getting certain problems so...

border on thumbnails?

first post: M4TTHEW wrote: how do i set a border on my thumbnails?

latest post: M4TTHEW wrote: ok, i think i figured it out! ;) you need to add a <div id="name"> ...

Image folder with subfolders

first post: jmvivas wrote: If you try to assign a media folder that contains subfolders it com...

latest post: robertjf wrote: Ok, been playing with the source a bit, and I have a fix for you....

More info on installing please

first post: josejones wrote: I think ImageGen and Multi-thingy are installed fine. I actually us...

latest post: raly76 wrote: No, you only need to add the macro on the page where you need it. A...

  • 1-9 of 9 discussions
    • Previous
    • 1
    • Next
    • Showing
    • All
    • discussions